აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

0
42
#image_title

დიასახლისები ნივრის გარეშე ვერაფერს გახდებიან. ის ყველა კერძს, სოუსს თუ გარნირს განსაკუთრებულ გემოს ანიჭებს. უბრალოდ ტაფაზე ყოფნითაც კი ზეთს თავისებურ არომატს შესძენს.

აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

პროფესიონალმა კულინარებმა იციან, რომ ნიორი სჯობს გახეხოთ, რათა უკეთესი არომატი და წვენი მიიღოთ.

აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

მაგრამ, ეს პროცესი მარტივი არაა, განსაკუთრებით თუ გრძელი გრჩხილები გაქვთ. იმისთვის, რომ გახეხილი ნიორი მთლიანად გამოვიყენოთ და სახეხში არ ჩაიკარგოს, საინტერესო ხრიკს გთავაზობთ: გაახვიეთ სახეხი მოწყობილობა საკვებისთვის განკუთვნილ პარკში ან უბრალოდ ჩამოაცვით ჩვეულებრივი პარკი.

აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

ამგვარად დაიცავთ ფრჩხილი ლაქს და გამოიყენებთ ნიორს სრულად.

აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

როგორ გავასუფთაოთ სწრაფად ნიორი

აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

მოაჭერით ნიორს მაგარი თავები, დაყავით კბილებად და მოათავსეთ ქვაბში, დაახურეთ თავსახური და 30-60 წამის განმავლობაში ანჯღრიეთ. ახლა შეგიძლიათ ნებისმიერი კერძი მოამზადოთ მისი გასუფთავების რთული რპოცესის გარეშე.

როგორ გავთავისუფლდეთ ნივრის სუნისგან

ხშირად ნიორში შემავალი ეთერული ზეთები ხელის კანში აღწევს და არსასიამოვნო სუნს გვიტოვებს. შეგვიძლია ამას გავექცეთ. სანამ დაჭყლიტავთ ან დაჭრით, ცივი წყლის დინებაში ხელები უჟანგავი ფოლადის ნივთს უსვით.

აი, ათასობით დიასახლისი რატომ აკეთებს ამას. გენიალური გადაწყვეტილებაა.

ასევე, შეგიძლიათ მიმართოთ ძველებურ მეთოდს: დაიბანეთ ხელები სარეცხი საპნით და ცხელი წყლით ჩამოიბანეთ.

მასალის გამოყენების პირობები

დატოვე პასუხი

გთხოვთ, მიუთითოთ თქვენი კომენტარი!
გთხოვთ, შეიყვანოთ თქვენი სახელი აქ